ZO gaan we te werk

Pand kopen

Bij Pand & Klaar zijn we altijd op zoek naar panden die we nieuw leven kunnen inblazen. Er zijn veel panden waarbij de functie niet meer bij het gebouw past. Transformatie of renovatie is dan een goede en duurzame oplossing. 

Bij Pand & Klaar kopen we het liefste oude en karakteristieke panden. We vinden we het namelijk een prachtige uitdaging om deze panden, uiteraard met behoud van de karakteristieke eigenschappen, te transformeren naar prachtige eigentijdse woningen. 

In Nederland zijn er veel panden waarbij de functie niet meer bij het gebouw past, zoals een oud winkelpand of een oude school. Hier kunnen ook woningen of appartementen in gerealiseerd worden. Een duurzame oplossing!  

Heb jij een verouderd pand gezien of zelf in bezit en staat deze te koop? Neem dan contact met ons op! 

Wij worden gelukkig van het opknappen van verouderd vastgoed.

ZO ziet dat eruit

Enkele impressies

ZO ziet dat eruit

Enkele impressies

Wij zijn Pand & Klaar. Een jonge onderneming met grote passie voor het transformeren en renoveren van woningen.

 

Open communicatie, transparantie en duurzaamheid vinden we belangrijk. We proberen met onze creatieve blik altijd mogelijkheden te zien om een bouwval te transformeren naar een eigentijds pand. 

 

 

 
 

onze diensten

Zo gaan we te werk

Pand kopen

Komen we een pand tegen waar ons hart sneller van gaat kloppen? Kopen! We vinden de panden door gebruik te maken van onze eigen- en van openbare systemen.  

Pand opknappen

Met ons vaste team maken we een perfect ontwerp om het pand nieuw leven in te blazen. Onze vaste mensen knappen het pand vervolgens op naar een eigentijdse woning. 

Pand klaar

Als het pand volledig is getransformeerd tot een eigentijdse, kant-en-klare woning, gaat het in samenwerking met één van onze vaste makelaars weer terug in de verkoop.