zo gaan we te werk

Pand klaar

Feest! Het pand is volledig getransformeerd naar een eigentijdse woning en is dan eindelijk klaar om bewoond te worden. 

Als de renovatie of transformatie richting het einde loopt, schakelen we één van onze vaste makelaars in. Meestal zijn er zelfs tijdens het verbouwen al eventuele kopers die geïnteresseerd zijn in het huis. 

Omdat we veel tijd en energie steken in de renovatie/transformatie willen we altijd weten wie er geïnteresseerd is in de woning. Als we met de makelaar de juiste koper voor het huis hebben uitgezocht, kan de afronding beginnen. Alles wordt klaar gemaakt voor  oplevering en het enige wat dan nog moet gebeuren is de sleuteloverdracht! 


Benieuwd welke woningen binnenkort of op dit moment toe zijn aan nieuwe gelukkige bewoners? 

 

 

Speerpunt

Renovatie en transformatie is meer dan eens de sleutel naar een nieuwe toekomst.

 

Ons werk

Over pand & klaar

Vastberaden partner in vastgoed

Wij zijn Pand & Klaar. Een jonge onderneming met grote passie voor het transformeren en renoveren van woningen.

 

Open communicatie, transparantie en duurzaamheid vinden we belangrijk. We proberen met onze creatieve blik altijd mogelijkheden te zien om een bouwval te transformeren naar een eigentijds pand. 

 

 

hier zijn we goed in 

Zo gaan we te werk 

Pand kopen

Komen we een pand tegen waar ons hart sneller van gaat kloppen? Kopen! We vinden de panden door gebruik te maken van onze eigen- en van openbare systemen.  

Pand opknappen

Met ons vaste team maken we een perfect ontwerp om het pand nieuw leven in te blazen. Onze vaste mensen knappen het pand vervolgens op naar een eigentijdse woning. 

Pand klaar

Als het pand volledig is getransformeerd tot een eigentijdse, kant-en-klare woning, gaat het in samenwerking met één van onze vaste makelaars weer terug in de verkoop.