WIj zijn pand & klaar

Jonge & enthousiaste projectontwikkelaars

Wij zijn Pand & Klaar. Een jonge onderneming die hét verschil in de vastgoedwereld wil maken. Pand & Klaar vindt zijn oorsprong eigenlijk al in 2015. We zijn toen begonnen met het kopen van huizen om deze zelf op te knappen en weer door te verkopen. Daar is onze liefde voor vastgoed ontstaan!

 

Door de jaren heen zijn we ons naast het transformeren en renoveren ook gaan richten op projectontwikkeling en vastgoed en belegging. We zijn nog steeds altijd op zoek naar panden om te renoveren, maar laten de renovatie of transformatie nu over aan onze vaste aannemers. Zodat wij meer tijd hebben om ons te kunnen richten op waar we écht goed in zijn. 

externalId=goudse-projecten-1.1.2.0.1.2.1&filter[active]=1
Feitje 1

Elk pand dat wij gaan renoveren of transformeren houden we tegen het ‘’groene'' licht aan. We kijken altijd hoe we het kunnen verduurzamen! 

Feitje 2

We hebben zelf een systeem ontwikkeld om panden te vinden. Zo zien we altijd in één oogopslag alle beschikbare panden! 

Feitje 3

Vanuit onze passie voor het opknappen van panden, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist in dit vakgebied. 

ondernemend

Gedreven door enthousiasme

Door onze vastgoedkennis gaan wij lastige vastgoedkwesties niet uit de weg. We bijten ons juist met veel overgave en enthousiasme vast in een project en gaan tot het uiterste.

 

Naast renoveren en transformeren, houden we ons ook bezig met de ontwikkeling van woningbouw- en commerciële projecten. Hierover kun je meer lezen op de website van HK Vastgoed

 

 

46a617b0-b045-89ee-083f-500cb263e1cd

belangrijk

belangrijk

Waar we voor staan

Samenwerken
Een goed resultaat neerzetten voor alle partijen doen we samen met onze vaste partners en klanten. Dit kunnen we namelijk alleen doen door gezamenlijke kennis en ervaring. 

 

Transparantie en vertrouwen
Door onze open en eerlijke communicatie weten klanten en partners precies wat ze van ons kunnen verwachten. Hierdoor creëren wij een stabiele basis voor de toekomst. 

 

Duurzaamheid 
Bij alle renovatie- en transformatie projecten kijken we naar hoe we dit zo duurzaam mogelijk kunnen aanpakken. We vragen ons steeds af welke materialen we nog kunnen hergebruiken en wat een duurzamer alternatief is. 

Dit is PAnd & klaar

Onze mensen