WAT we doen

 Vol passie renoveren

Bij Pand & Klaar worden we gelukkig van mooie transformaties. Samen met onze vaste partners van architecten en interieurstylisten hebben we al mooie huizen gerenoveerd of getransformeerd. 
 

Altijd op zoek naar de mooiste oplossingen
Meer dan ooit heeft de vastgoedsector te maken met schaarse grondposities, strenge regels, technische eisen en harde voorschriften op het gebied van duurzaamheid. De juiste kennis hierover en doorzettingsvermogen is daarom onmisbaar in de vastgoedmarkt. Bij het renoveren of transformeren van een pand gaan wij  altijd tot het uiterste.

externalId=goudse-projecten-1.1.2.0.1.2.1&filter[active]=1
Feitje 1

Elk pand dat wij gaan renoveren of transformeren houden we tegen het ‘’groene'' licht aan. We kijken altijd hoe we het kunnen verduurzamen! 

Feitje 2

We hebben zelf een systeem ontwikkeld om panden te vinden. Zo zien we altijd in één oogopslag alle beschikbare panden! 

Feitje 3

Vanuit onze passie voor het opknappen van panden, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist in dit vakgebied. 

ZO gaan we te werk

Opgeknapt staat netjes

Pand kopen

Komen we een pand tegen waar ons hart sneller van gaat kloppen? Kopen! We vinden de panden door gebruik te maken van onze eigen- en van openbare systemen. 

Pand opknappen

Met ons team van architecten en interieurstylisten maken we een perfect ontwerp om het pand nieuw leven in te blazen. Vervolgens wordt het pand opgeknapt tot een eigentijdse woning.

Pand klaar

Als het pand volledig is getransformeerd tot een eigentijdse, kant-en-klare woning, gaat het in samenwerking met één van onze vaste makelaars weer terug in de verkoop. 

799bff2e-16aa-8dfb-155e-c4fc0528b820
Kwaliteit

Opknappen op hoog niveau

Naast het renoveren en transformeren, houden we ons ook bezig met projectontwikkeling. Dit doen we met HK Vastgoed.

Deze projecten bestaan bijvoorbeeld uit: 
 

  • Utiliteitsbouw
  • Zakelijke middensegmentprojecten
  • Winkel- en wooncombinaties
  • Binnenstedelijke woningbouw
  • Herstructurering